Waarvan ligt de leraar wakker?

Sta mee aan de wieg van een toekomstproject over de leraar

Als leraar ben je elke dag in de weer om kwaliteit te bieden en het beste te halen uit je leerlingen. Je doet dit steeds in een specifieke context: die van je klas, je school en de bredere maatschappij. Die context biedt heel wat mogelijkheden, maar kan ook leiden tot spanningen die je ervaart bij het uitoefenen van je beroep.

In de Vlaamse Onderwijsraad loopt een project over de aantrekkelijkheid van de leer- en werkplek van de leraar, de voorwaarden om professioneel te kunnen functioneren en de rol die de leraar inneemt in onze samenleving. Welke vragen moeten we daarin zeker meenemen? Dat horen we graag van de leraren zelf.

Kom mee debatteren aan onze lerarentafel op woensdagnamiddag 4 maart

Ben je leraar in het basis- of secundair onderwijs en wil je met ons meedenken? We nodigen jou dan graag uit om deel te nemen aan een gloednieuw initiatief: onze lerarentafel. We willen van jou horen met welke uitdagingen je dagelijks te maken krijgt en wat dit voor jouw functioneren betekent. Ontvang je de ondersteuning die je nodig hebt? Krijg je waardering voor wat je doet? Bepaal zo vanop de klasvloer mee de belangrijkste thema’s en vraagstukken die aan de basis zullen liggen van ons project.

Wanneer?

woensdag 4 maart 2020: 14.00-16.00

Waar?

  Vlaamse Onderwijsraad, op de 19de
  verdieping van het Zenithgebouw
 
(met een uniek 360°-zicht op Brussel!)

Wij zorgen voor
  • koffie en taart
  • een vergoeding van je verplaatsingskosten
  • een boeken-/mediabon als dank voor je deelname

De inschrijvingen zijn afgesloten.