25 jaar Vlor

De Vlaamse Onderwijsraad bestaat 25 jaar en vierde dat op 20 september 2016 in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg.

De huidige en de stichtende leden kwamen er samen voor een feestelijk netwerkevent. Administrateur-generaal Mia Douterlungne, algemeen voorzitter Harry Martens en onderwijsminister Hilde Crevits blikten terug op de voorbije 25 jaar en keken vooruit naar de toekomst van de Vlor.

De deelnemers werden daarna ondergedompeld in de KVS-voorstelling Cold Blood, een ingenieuze mix van theater, dans en film van duo Jaco Van Dormael en Michèle Anne De Mey.

De voorstelling werd ook bijgewoond door Hare Majesteit de Koningin. Zij maakte van gelegenheid gebruik om kennis te maken met de Vlaamse Onderwijsraad. Minister Hilde Crevits, de algemeen voorzitter en de administrateur-generaal van de Vlor maakten deel uit van het ontvangstcomité voor het Koninklijk bezoek

De leerlingen van COOVI Secundair Onderwijs Brussel verzorgden de receptie. De leerlingen van de afdeling Decor en Standenbouw van het Koninklijk Technisch Atheneum Jette zorgden voor de feestelijke decoratie van de zaal, met een achterliggende symboliek.