Routebeschrijving

De Vlor is het best te bereiken met het openbaar vervoer. Als u toch met de wagen komt, kunt u in de buurt betalend parkeren. 

Met het openbaar vervoer

Het Zenithgebouw ligt op wandelafstand van het NMBS-station Brussel-Noord waar ook heel wat bussen van De Lijn en bussen/trams van de MIVB stoppen. Neem de hoofduitgang van het station en volg rechts de Koning Albert II-laan. Het Zenithgebouw ligt aan het einde, dwars op de laan.

Met de wagen vanuit richting Gent (E40) of Charleroi (E19)

Volg richting Brussel aan de verkeerswisselaar Groot-Bijgaarden (kruising Grote Ring R0 en de E40 in het westen). Aan de Basiliek van Koekelberg neemt u de Leopold II-tunnel richting Centrum. Verlaat de tunnel aan het IJzerplein en volg de Kleine Ring tot het kruispunt met de Koning Albert II-laan. Volg links de Koning Albert II-laan tot voorbij de rotonde. Het Zenithgebouw ligt aan het einde, dwars op de laan.

Met de wagen vanuit richting Antwerpen (E19 of A12)

Volg richting Brussel aan de verkeerswisselaar in Strombeek-Bever (kruising Grote Ring R0 en de A12 in het noorden). Aan het einde van de A12 houdt u rechts en neemt u de afslag richting Laken. Volg de Koninklijk Parklaan en de Koninginnelaan tot de kanaalbrug. Hou rechts op de brug en sla rechts de Groendreef in. Aan het tweede kruispunt slaat u rechtsaf de Simon Bolivarlaan in. Aan het einde neemt u de derde afslag van het rondpunt. Het Zenithgebouw ligt aan het einde, dwars op de laan.

Met de wagen vanuit richting Leuven (E40) of Namen (E411)

Volg richting Brussel aan de verkeerswisselaar in Sint-Stevens-Woluwe (kruising Grote Ring R0 en de E40 in het oosten). Volg richting Brussel Centrum. Via de Reyerstunnel, het Schumanplein en de Wetstraat komt u aan de Kleine Ring. Volg rechts de Kleine Ring door de Kruidtuintunnel tot aan het Rogierplein. Volg de Kleine Ring verder bovengronds tot het kruispunt met de Koning Albert II-laan. Volg rechts de Koning Albert II-laan tot voorbij de rotonde. Het Zenithgebouw ligt aan het einde, dwars op de laan.