Het DNA van de Vlor-medewerker

#hechtteam 

Bij de Vlor rekenen jouw collega’s op jou en kun jij op hen rekenen. We zijn een klein, hecht team van een 20-tal medewerkers. Als Vlor-medewerker krijg je de ruimte om je talenten te ontplooien, je kennis te verbreden en met veel autonomie je job uit te bouwen, samen met je collega’s. We werken letterlijk en figuurlijk zonder grote schotten, zijn aanspreekbaar en werken in onderling vertrouwen. 

  

#kritischmetkennisvanzaken 

We stellen ons kritisch-constructief op en willen een relevant aanspreekpunt zijn over onderwijs: voor overheid, onderwijsveld en het brede publiek. We spreken met kennis van zaken. Onze adviezen, evenementen of publicaties worden grondig voorbereid. Onze professionaliteit, dossierkennis en knowhow zijn ons vlaggenschip. Fouten zien we als ideale leermomenten. We nemen je als collega graag mee in onze ambitie om een kritische, betrouwbare gesprekspartner te zijn voor het onderwijsbeleid. 

  

#opengeestwarmhart 

Wat telt, is je motivatie, werkattitude en talent. Je bent bij ons welkom als Vlor-medewerker, ongeacht je geslacht, gender, afkomst, leeftijd of handicap. We zijn een team met een open geest en een warm hart!