School ❤ Onderzoek: tweede editie

Interactieve inspiratiedag voor leraren en onderzoekers

Onderwijsprofessionals gebruiken heel wat informatie om goed onderwijs aan te bieden. Ook onderzoek kan inspiratie bieden in hun dagelijkse werking. Om de relatie tussen onderzoek en de onderwijspraktijk versterken, organiseren het departement Onderwijs en Vorming en de Vlaamse Onderwijsraad voor de tweede maal een interactieve inspiratiedag.

Ook deze keer gaat het om de ontmoeting, inspiratie en kennisdeling tussen lerarenteams, schoolleiders, begeleiders, lerarenopleiders en onderzoek(ers). We willen dat bereiken via verschillende lezingen, workshops en discussietafels.

Je kon als onderzoeker of vanuit de praktijk voor 22 november 2019 een voorstel indienen voor een bijdrage aan deze inspiratiedag

We werden ook voor deze editie overspoeld met voorstellen. Daar zijn we zeer dankbaar voor. Iedereen die een voorstel indiende, heeft intussen ook feedback gekregen van de organisatoren. Als je een voorstel hebt ingediend en toch nog steeds geen reactie van ons hebt ontvangen, aarzel dan niet om ons te contacteren via schoolhartjeonderzoek@ond.vlaanderen.be.

Bijdragen door intermediairen

Bijdragen door onderwijsprofessionals

Bijdragen door onderzoekers