School ❤ Onderzoek: tweede editie

Interactieve inspiratiedag voor leraren en onderzoekers

Onderwijsprofessionals gebruiken heel wat informatie om kwaliteitsvol onderwijs aan te bieden. Ook onderzoek kan inspiratie bieden voor hun dagelijkse werking. Om de relatie tussen onderzoek en de onderwijspraktijk versterken, organiseren het departement Onderwijs en Vorming en de Vlaamse Onderwijsraad voor de tweede maal een interactieve inspiratiedag.

Ook deze keer gaat het om de ontmoeting, inspiratie en kennisdeling tussen lerarenteams, schoolleiders, begeleiders, lerarenopleiders en onderzoek(ers). We willen dat bereiken via verschillende lezingen, workshops en discussietafels.

UPDATE

De tweede editie van School ♡ Onderzoek was oorspronkelijk gepland op dinsdag 26 mei 20202. Naar aanleiding van de corona-epidemie en de daaropvolgende maatregelen stelden we de studiedag uit.

Als je op deze editie een sessie verzorgde of een poster had voorzien, hopen we dat je je bijdrage op de nieuwe datum ook kan aanleveren. We contacteren je dit najaar met de vraag of je nog wil deelnemen in 2021. Op dat ogenblik kan je ook aangeven of je je sessie wil aanpassen. Kijk intussen op KlasCement.be op de themapagina ‘Schoolonderzoek’ voor meer informatie over onderzoek en onderwijs.

Wil je op de hoogte blijven? Contacteer ons: schoolhartjeonderzoek@ond.vlaanderen.be